Safe Distance Desk Stand, slimme afstandsmeter met LED en geluidssignaal, natuurhout motief, NL

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 81040837

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad
Dit product is leverbaar, maar kan niet direct verzonden worden.

€68,99
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten

Omschrijving

De Safe Distance Desk Stand staat op de balie of toonbank en informeert klanten standaard al dat een gepaste afstand gewenst is, door middel van het groen verlichte tableau van plexiglas. Wanneer een klant de Safe Distance Desk Stand nadert zal het tableau tweemaal rood knipperen en een subtiel geluidsignaal afgeven om de klant te attenderen op het houden van een veilige afstand. Door deze "derde partij" hoeft u zelf geen politieagent te spelen, is het voor de klant direct duidelijk dat die anderhalve meter in acht genomen dient te worden en kunt u eventueel zelfs die onpersoonlijke spatschermen achterwege laten!

Het plexiglazen tableau staat in een hoogwaardig afgewerkte docking station. De behuizing is uitgevoerd in een natuurhout look, gecomplimenteerd met een RVS-look bovenkant. Hierdoor past deze desk stand prachtig op iedere balie of toonbank. Bij het ontwerp heeft esthetiek een zeer belangrijke rol gespeeld. Daarnaast is er goed nagedacht over de bruikbaarheid. De Safe Distance Desk Stand kan namelijk zowel door batterijen (3 x AA) gevoed worden, of middels de meegeleverde USB-kabel. Doordat hij ook draadloos kan werken kunt u hem overal neerzetten waar u maar wenst en hem zelfs mobiel gebruiken in een marktkraam bijvoorbeeld.

Voorts is het ook mogelijk om een eigen, gepersonaliseerde plexiglazen tableau te laten ontwikkelen. Denk hierbij aan uw logo in het glas of uw eigen aangepaste tekst. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. In overleg is een hoop mogelijk!

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 170 x 80 x 280 mm

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49,99 Orderbedrag boven €49,99
Brievenbuspakje+ met Track & Trace€5,99 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€7,99 €1,99
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€8,49 €2,49
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres + handtekening€8,59 €2,59
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€7,99 €1,99

Ophalen in Alphen aan den Rijn (NL)

Verzendmethode
Ophalen in Alphen aan den RijnGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie